dimarts, 28 d’octubre del 2008

Mitja Marató de Sueca (21.097 metres)

Aço ja son paraules majors per a mi, el que pareixia un impossible s'ha convertit en una possible realitat, al Diumenge 2 de Novembre participare a la Mitja Marató de Sueca, la prova l'organitza la comissió de la Falla Via del Materal, una falla que ha apostat per fer aquets tipus de carrera, tota la gent de la comissió i dic tota, és reparteixen per tot el recorregut per a que no falte i no pase rés, és nota que tenen ganes de fer-ho be, l'any passat va ser la 1ª edició de la prova i va ser un exit tant de participació com de resultat final, va eixir tot perfecte.......chapo ¡¡¡¡

Comissió Falla Via del Materal el dia de la prova

Jo l'any passat vaig participar de manera activa a la carrera, acompanyava a la 1ª fémina amb la bici, una tal Eva Garrigos del C.A La Safor...

Enguany soc jo el que participe a la prova, mai he fet tant kilòmetres, tot aço és nou per a mi, espere que amb bona concentració mental la distancia la puga fer sense masa problemes, si tinc que parar o caminar ho fare, pero arribare, jejejeje, crec que unes dos hores, a 6 minuts el kilòmetre més o menys.....a poc a poc, deia la gallina, no ???

Aci bàix podreu vore les fotos del any passat, el de la bici de muntanya soc jo, jejeje.




diumenge, 26 d’octubre del 2008

Volta a peu a Sueca (8.200 metres)

D'esquerra a dreta, el Bola, l'Abaexo, un amic, jo i Torrente.

Agoviant és la paraula més idonia per al que ha segut l'eixida de la carrera, de camí ample a camí estret, els quasi 2.000 participants em començat a correr per la partida de Sueca direcció al centre de la ciutat i l'embos de gent al principi ha fet que perderem algun temps, jejeje, els primers kilòmetres son per a esclarir la montona de gent, nosaltres com som uns crak's em eixit dels ultims i no em parat de passar a gent durant tota la carrera, anavem en tot moment els tres Carles.......jajaja, el Bola(Carles Miragall), Torrente (Carlos Dura), l'Abaexo (Carles Ferrer) i jo, estic parlant dels companys del Basquet Sueca....

És nota la joventut en aquestos tipus de proves(ja estic plorant, jejeje), els meus kilets no perdonen(99'3 kg a les 8h del matí) i els meus companys estan més fins(menys l'abaexo que tambe esta fondonet...) que els Keniates de la tele.

Fins al kilometre 4 he aguantat be el ritme dels meus aliats de carrera, despres ha començat la guerra i cadascù ha fet al que ha pogut, jo a la fi he parat el crono en 45 minuts i poquet, crec que millor del que em pensava, haguera pogut baixar un parell de minuts si no haguera portat un ritme més alt al principi del que estic acostumat.
Els basquetboleros han entrat uns pocs minuts davant meua, el Bola ha segut el que millor ho ha fet amb uns 40 escassos minuts.

Ens haviem jugat unes casalletes per a un futur sopar que farem i les ha perdut el aci present, dolça derròta.....

A la setmana que be és la gran prova de foc per mi, la MITJA MARATÓ DE SUECA, ja contare més cossetes al llarg de la setmana.

dijous, 23 d’octubre del 2008

Volta a peu a Sueca (8.200 m)


Aquest proper diumenge 26 a les 12h per fi es podrà disputar la volta a Peu a Sueca després de l'ajornament degut a les plogudes del passat 23 setembre, aquesta prova va a més, l'any passat eren quasi 2000 els corredors que prenien part de l'eixida, enguany possíblement es superaran les previsions.

Jo crec que arribe bé a la prova (per a allò que jo vull anar, jejeje), la previsió és fer al voltant de 40 o 45 minuts, tampoc és una mega marca pero per a mi és més del que em podria imaginar fa uns mesos.

Altres anys era jo el que feia fotos a la gent i donava anims als corredors, enguany jo......també.

Quina bogeria tot açò de correr, la setmana passada la volta de Cullera (12.700m), aquesta la de Sueca (8.200m) i, atenció...........al dia 2 de Novembre, SORPRESÓN........ja diré alguna cosa més avant.


diumenge, 19 d’octubre del 2008

Volta a peu a Cullera....repte aconseguit ¡¡¡¡¡¡


Molts nervis eren els que tenia minuts abans de començar la prova, els meu companys de volta, Miguel, Amparo i Juanjo com que estan més acostumats els veia relaxats i tot.

La distáncia de 12.700 metres amb pujadetes pel mig per a mi era molt, mai he corregut tants metres....
Eixida puntual a les 11h, els quasi 2.000 participants comencem a rodar, jo de la mitad cap enrere, primers kilometres i bones sensacions, arribe al primer avituallament( Km.4) molt sencer, comença la pujada del Far, jo quasi caminant per a no cremar forces, encara em trobe molt bé, vaig dins d'un grupet de viejas glorias que no paren de dir animalades, al moment comença una nova pujada, la del segón collao , uns 400 metres al 4% que tampoc no fan massa mal a les meues cames, dalt está el segón avituallament (Km.8 ), a partir d'ací és quan jo tenia molta por de puntxar ja que no estic acostumat a aquesta distància, passen els següents kilòmetres 10 i 11 i dins meua pense, pero si em queda no res....els ànims em venen de colp i estic quasi emocionat i tot, de vore que podia acabar aquesta prova, mireu si estic animat que l'últim kilòmetre i mig comence a pujar el ritme i encara adelante uns quans corredors que anaven al davant meu.

Arribe a meta amb un temps de 1h 15m aprox., estic eufòric, no m'ho crec, he acabat la Volta a peu de Cullera ¡¡¡¡ , la que em pensava que mai podria fer.....inclús pense que uns kilòmetres més hagueren caigut sense cap problema, no és broma.
Pregunte als meus companys i em diuen que la carrera ha segut tot un luxe, recorregut molt bonic, passeig marítim, la zona del Far, muntanya, poble...què més podem demanar.

Tot un èxit que pense disfrutar tota la setmana, jejejeje, amb què poquet esta ú content.
A la setmana que ve toca la Volta a peu a Sueca( 8.200m), també debute en aquesta prova, la del meu poble.

Ara posaré un video del guanyador de la prova.

Com poden correr tant ????? aniran dopats, jajaja......

dimecres, 15 d’octubre del 2008

Travessia Solidària contra el càncer

Ja hi ha data per a la travessia solidaria de Gandia, sera finalment el 9 de Novembre a les 12h, la distancia a recorrer sera 1000 metres, al canviar la data de la travessa segurament ara si que podre anar.
Aci baix podeu trobar més informació de la prova:

Informació facilitada per Eduardo Sanjuan de los Traveseños......

La travesía solidaria “Nadamos contigo” se celebrará en el próximo día 9
de noviembre de 2008, en la playa de Gandía (zona Ducal). Será participativa
y no competitiva, por lo que sólo se tomarán los tiempos de los tres
primeros nadadores masculinos y femeninos. Las inscripciones se cerrarán
el mismo día de la prueba. Tendrá un recorrido de 1.000m, donde estará
permitido el traje de neopreno.
A la llegada a meta, todos los nadadores tendrán una medalla de recuerdo y
chocolate caliente en la zona habilitada para ellos.
10:30 a 11:30 horas Entrega de dorsales.
11:30 a 12 horas Grabación de imágenes con pancarta contra el
cáncer.
12 horas Comienzo de la travesía.

La inscripción se hará a través de la web en www.uv.es/esanjuan con un
donativo de 10 euros, en Bancaja 2077 0735 87 6600000379,
especificando en concepto:
• Nadamos contigo-nadador
• Nadamos contigo-Fila cero (para aquellos que no naden y quieran
contribuir)
Todo el dinero recaudado en la travesía irá destinado a la Asociación
España Contra el Cáncer, AECC. La recaudación se entregará el 23 de
noviembre en el telemaratón contra el cáncer, organizado por la Fundació
Gent x Gent de Canal 9, entre el Palau de la Música de Valencia y los
estudios de la cadena en Burjasot. Con esta travesía, pretendemos no sólo
recaudar dinero, si no demostrar que los nadadores somos solidarios y que
gracias al deporte se pueden vencer muchas enfermedades.
Gracias a todos, os esperamos el domingo 9 en la Playa de Gandia.

diumenge, 12 d’octubre del 2008

Nova web al CN. Sueca


Estem d'enhorabona dins del mon cibernètic, el Club Natació Sueca té pàgina web nova, http://www.nataciosueca.com/.

La pàgina vella estava prou desfasada i costava prou d'actualitzar a més que no estava en mans dels membres del club (crec que eren d'una gestoria els que menejaven la web).

Doncs bé, això s'ha acabat, ara la web la controla el club i les notícies i demés temes d'actualiltat ja es podran vore de manera més ràpida i clara, sense haber de dir a ningú de fora que és el que ha de possar.

Esperem donar bona cosa d'informació, que la gent ara sí sàpiga d'activitats, competicions, travessies, sopars, reunions..etc.. sense que hagen de cridar-se o enviar-se sms, jejejeje.

A la pàgina podreu vore fotos, resultats, calendari de proves, un fòrum de discussió on podrem parlar de diversos temes.

Per fí estem on-line altra vegada al club de natació.

dimarts, 7 d’octubre del 2008

Volta a Peu a Cullera (12.700 metres)



Primera prova de foc per a mi, encara no se si l'acabaré ni com l'acabaré pero el que sí està clar és que ací està el punt d'inflexió de l'hivern, l'abans i el després, si ho passe dignament be vol dir que els entrenaments van per bon camí, si ho passe fatal (segurament sera així) voldrà dir que alguna cosa no marxa be i que tinc que continuar amb la progressió més a poc a poc del que em pensava.

Als entrenaments no estic passant de 7 o 8 kilometres, no perque no vullga, si no perque quan arriva eixa distància el cos va molt justet ja, a partir d'ahí és quan deuria fer un parell o tres mès de kilometres, ahí seria quan es notaria l'entrenament(crec jo), també la psicologia té una part molt important dins de tot açò ja que els kilòmetres s'han d'assumir amb gran capacitat mental.
De moment aquest primer comentari de la prova ha segut per a donarme confiança a mi mateix, encara queden dies pero és que volia parlar ja del que sera una prova de foc per a mi......
La prova de Cullera bàsicament és donar-li la volta a la muntanya, hi ha tres pujades que fan molt de mal, la primera la del "Far de Cullera"(uns 100 metres de pujada) i la segona, la pujada al "primer collao"(uns 500 metres de pujada més suau que la primera) i la tercera la pujada a l'urbanització de "Bonavista" desprès bordejant la muntanya fins arribar altra vegada al poble, on està l'arribada.....
Si algú més vol correr aquesta cursa que done una ullada en aquest enllaç:

dissabte, 4 d’octubre del 2008

Travessia Solidaria Gandia


Los compañeros de la web de Los Traveseños me han pasado un mail donde la nadadora Selina Moreno solicita nuestra colaboracion para participar una travesia solidaria que organizaran para recaudar fondos contra el cancer. Os pongo el mail y seguire informando cuando tenga mas informacion.YO POR MI PARTE INTENTARE ASISTIR."El día 23 de diciembre Canal 9, hará un telemaratón con una duración de 7 horas desde el Palau de la Música, todos los fondos recaudados irán a la investigación del cáncer.Me han pedido que entre la Asociación Española contra el Cáncer y el Ayuntamiento de Gandia, organicemos una travesía solidaria. Cada nadador en la inscripción abonará un donativo (todavía no establecido). La travesía será entre los últimos fines de semana de octubre en la playa de Gandia, el agua estará un poco fresca pero como somos gente valiente, podremos con ella.Durante la travesía se grabará un reportaje, donde quedará constancia de la solidaridad de los nadadores, este será emitido por Canal 9 el día 23 de diciembre, daremos ejemplo.En cuanto tenga un cartel donde aparezca el día, hora, metros (unos1.000/1.500m) y todo, os lo haré llegar.Sólo os quería avisar para que paseis la voz, porque se organizará con poco tiempo y necesitamos ser cuantos más nadadores, mejor.Es por una buena causa. Gracias,Selina "

dijous, 2 d’octubre del 2008

Natació per a "Babys" (Masters)

He trobat per la red un anunci que m'ha agradat molt, al mateix temps que m'ha alegrat el dia una mica més, espere que a vosaltres també......

Allò dels nadons és, perquè quan arriba la temporada de travessies som iguals que els del video, estem tots molt il.lusionats per començar i fer-ho bé.....

Més d'un (com jo), ja esta pensant en l'any que ve i en com i de quina manera pujar una mica més el nivell d'enguany a l'aigua.

Jo ja estic començant a correr a peu, em vindrà molt bé per a perdre pes, ja que els meus 90 i pico kilos llargs costen de menejar tant dins com fora de l'aigua.


Per a tots......que tingau molt bon dia ¡¡¡¡