dijous, 26 de febrer del 2009

METAMORFOSI AQUÀTICA

Una mostra del que dic, jejeje...
Ens estem convertint en peixos de tant de nadar, no parem cap dia, dilluns, dimecres i divendres amb l'entrenador, dimarts i dijous en solitari però tenint bona cosa de feina per a fer.

Els meus companys del CN Sueca també ho diuen, mai haviem entrenat tant !!!

La veritat es que tots hem millorat respecte l'any passat, jo almenys crec que si. L'any passat per aquestes dates crec que no feia ni un kilometre per sessió i només anava dos o tres dies màxim a la setmana.

Aquest hivern, el nostre amic David Navarro(entrenador del Club) ens està fent gaudir dels entrenaments, cosa que fa que poca gent falte ningún dia a la piscina.
Anem en dos grups, els maquines a les 21h i els normalets com jo a les 20h, el meu grup és una mica especial, som tots traveseros i algún que altre debutant en tot açò del món de la natació.
Ja tenim fins i tot equip de relleus per als pròxims Masters del dia 8 a Nazaret.

L'equip de "aficionadillos" de les huit som, Juanjo Jerez (esquena), Carlos Hervas (Braça), Arturo Torres(Crol) i jo, amb la papallona...també voldria destacar a la incombustible Marta, corredora jove de fons que no para ni un dia, de matí a correr i per la vesprada a nadar, correr i nadar, correr i nadar, quina maquina !!! clar amb 18 anys també podria jo fer bogeries d'aquestes(no crec, jejeje)...

diumenge, 22 de febrer del 2009

EL MEU GERMÀ SECRET


Qui ho anava a dir que "la bomba Navarro" era germà meu, la foto en qüestió està feta a València el dia que la Selecció vingue a jugar un partit amistos, en acabar el partit em vaig fer fotos amb Calderon(Toronto Raptors, NBA), Sergio Rodriguez(Portland, NBA), Alex Mumbrú(Real Madrid), Berni Rodriguez(Unicaja) , Jorge Garbajosa(Kimkhi, Russia) i el meu germà Joan Carles Navarro(Fc. Barcelona)...

Com diuen per ahi, qualsevol paregut és coincidència...serà el color de la samarreta ?, la barba de 4 dies ?, el blanc de la cara per culpa del flash de la càmera ?, que penseu ? li demane la prova de paternitat ?? jejejeje...

diumenge, 15 de febrer del 2009

AQUESTOS YANKIS NO SABEN DE BASQUET ¡¡¡



TONGO ¡¡¡ TONGO ¡¡¡ TONGO ¡¡¡

Aquesta ha segut l'opinió de tot el pais al vore la puntuació dels mates de Rudy Fernandez en el concurs SLAM DUNK del All Star de la NBA.

El primer mate de Rudy ja ha segut espectacular, el segon li ha costat una mica però a la fi ho ha aconseguit..., d'aquesta manera si Rudy haguera aconseguit realitzar el mate que va fer l'ajuda de Gasol en un dels seus primers tres intents, ¿ haguera rebut 50 punts sense cap problema ?, és més, si el primer mate l'arriba a fer un americà de segur que més de 45-47 punts li donarien segur en contra dels 42 que va rebre el mallorquí.

Els NBA's ens tenen por, no ho dic jo, ho diuen ells mateix apartant el nostre representant d'una final de mates més que asegurada si hagueren segut justos...

P.D: Article basquetmaniàtic demanat per DR. TATOO...

dilluns, 9 de febrer del 2009

SI VOLS FUMAR AMAGAT AL WC...

Ja sabeu de qui parle, no ???.............. de Michael Phelps( el millor nadador de la historia), fa poc ha segut notícia per tot arreu la foto del nadador fumant amb una pipa d'aigua marihuana.

La foto és aquesta...

Michael Phelps
La polèmica és evident, hi ha que diu que bàix cap concepte un personatge tan famós com ell pot fer aquestes coses, hi ha que donar exemple.

Cadascú és lliure de fer el que vullga, el jove nadador es troba fora de competicions gaudint de les huit medalles d'or en natació que guanya a les passades Olimpiades de Beijing(Pekin).
També pense que tots tenim dret a ser jove almenys quan ens toca per edat(Michael Phelps te 23 anys), qui no ha fet mai alguna cosa prohibida ???...

No estic defenent que la juventud fume ni res paregut, però que si Michael Phelps vol fumar que s'amague on cap objetiu de càmera el puga fotografiar, que conste en acta.