divendres, 24 d’abril del 2009

AVENTURA, REPTE, BOGERIA...


Sabeu de que parle, no ???

La segona setmana d'Agost (del 10 al 15) serà quan un dels meus somnis és farà realitat.

Fa pocs dies que ho tinc confirmat, vullc ser prudent ja que encara hi ha molta tela que tallar(entrenar)...però vos puc asegurar que il·lusió i ganes de fer-ho en tinc per dalt del cap...

Com diuen als informatius, "seguiremos informando".

P.D: Si algú encara no sap de que parle, vullc creuar l' ESTRET DE GIBRALTAR ¡¡¡ quasi res...jejeje.
P.D2: Ja aniré contant més coses...

divendres, 10 d’abril del 2009

PER FI !!! DESPRES DE QUASI UN MES, BLOG ACTUALITZAT...


Vaig més saturat que el burro de la foto, jejeje...

Ja estava bé que actualitzara el blog, un mes justament, des dels passats Màsters de Nazaret que no posava res de nou.

Ha segut un mes prou intens i la veritat és que he tingut en ment escriure diverses vegades, el que passa és que he estat molt liat, bàsquet, natació, el treball, les Falles, etc...que quan m'he segut davant l'ordinador havia de fer altres coses.

La temporada d'estiu(travessies) la tenim ben a prop, els meus companys del club de natació ja porten diverses setmanes nadant a la mar amb neopré, es clar.

Jo estic a punt a punt de tindre'n un, duc dient açò del neopré fa tres mesos, jejeje...

Com deia, vaig molt liat, el bàsquet ocupa els caps de setmana, soc àrbitre de bàsquet de xiquets els dissabtes al matí, soc delegat del primer equip de bàsquet de Sueca(1ª Nacional) i vaig a tots els partits tant siguen dissabte com diumenge, a casa o fora, ja estem treballant al club de natació el tema de la travessia d'estiu i això també és molta feina, soc delegat sindical al treball, últimament tenim moltes reunions per culpa de la maleïda crisi, i per rematar-ho tot, les Falles, que també ocuparen prou del meu temps ja que ací a Sueca es viuen de manera molt intensa, jejeje...quines resaques xD, després vull baixar els temps a la piscina, jajaja.


Com podeu vore vaig molt liat, l'últim esdeveniment què he anat(sense participar, que conste) ha segut el Duatló de llarga distancia( 10 km a peu, 80 km amb bici, 20 km a peu) que es va celebrar a Sueca el passat 28 de Març, vaig tindre el plaer d'anar amb la mountain bike entre els corredors i fer bona cosa de FOTOS, el millor va ser a l'últim tram de carrera, vaig acompanyar el primer classificat els 20 kilòmetres que restaven fins a meta, donant-li ànims i informant-lo sobre com anaven els seus perseguidors. Estic parlant del Triatleta Ironman Ramon Garcia , si l'humiltat es pagara amb diners, aquest "xaval" guanyaria amb diferència, 39 anys, 9 Iromans, no se quants maratons internacionals i no se quantes més proves d'aquestes on només participent els "tocats de l'ala", com diuen, jejeje.

Tornant al món aquàtic, els entrenaments a la piscina crec que van per bon camí, el pròxim dia 10 de Maig anirem al IV Marató de 100x50 de la Comunitat Valenciana, organitzat per la UPV a la seua piscina de l'Universitat, es tracta de fer 5000 metres en series de 100 metres o una cosa així m'han dit, ja puc anar entrenant...

Espere que no torne a passar açò de tindre el blog tantes setmanes parat, intentaré actualitzar-lo més a sovint.