dijous, 24 de setembre del 2009

TRAVESSIA NOCTURNA CULLERA 2009


Novament i com cloenda de temporada de travessies 2009 varem triar anar a Cullera per a "xapar" l'estiu.
Aquesta travessia és la "gran desconeguda", ho dic perque per a mi almenys és la més divertida i a la que menys gent o nadadors van.
La prova començava a les 21 hores, un poc abans ja estavem al punt d'encontre per a rebre informació i vore cares conegudes.

A les nou estavem tots els participants i acompayants a la voreta de la platja del Racó de Cullera, el temps convidava almenys a baixar a vora mar. Gran afluencia de públic al passeig maritim, pareixia que donaven alguna cosa, jejejeje...

Com deia, cares conegudes de nadadors, German Malonda, Victor Moreno, Sergio Bermejo, Borjan Abel, Selina Moreno, Raul Antich, Elena Borja, J.M Ambel, i molts més, una bona colla de jovens nadadors del Dom Bosco i CN Piscis...la nit convidava a nadar, bona temperatura exterior, mar en calma i gens freda, ambient de luxe ¡¡¡

De la travessia que puc dir, uns 70 o 80 nadadors, distancia curta( 650m aprox.) però que de nit és multiplica quasi al doble, de veritat...desde fora pareix una cosa però dins a la altura de les boies costaneres és molt dificil orientarse i seguir una linea recta. Els nadadors portavem unes llums d'aquestes químiques per seguritat i també per a voren's dintre de l'aigua entre nosaltres.

Despres de la travessia tocava sopar, l'organització preparà, millor dit l'Hotel **** Santa Marta de Cullera preparà un buffet lliure per a la gent, nadadors ,acompayants, amics, familiars...en acabar de sopar és donaren uns diplomes a tots els participants i trofeus als 3 primers de la travessia.
Per acabar la nit baixarem al "xiringuito de la platja" i uns quants mojitos tingueren la culpa de que a l'endemà tinguera una mica de resaca...jejejeje.
Que més dir...com he dit al principi, UN LUXE DE TRAVESSIA ¡¡¡




dissabte, 19 de setembre del 2009

SPEAKER - TRAVESSIA SUECA 2009

Eixida de la prova, platja del Perelló

Doncs si, en cap moment pensava que la travessia Perelló-Palmeres 2009 acabaria d'aquesta manera...de SPEAKER ¡¡¡

Explicacions o excuses oportunes: Tota la setmana habia estat malalt, una especie nova de grip que porta no se quina lletra al davant del nom...de veritat,jejeje(no fem cap broma amb això), un fort "catarro" i 15 dies d'inactivitat feien que decidira no nadar el passat diumenge. També ho vaig decidir perque tenia ganes de vore la travessia desde fora, ja feia anys que no la veia així (crec que desde el 2001...). Lo de ser "speaker" vingue de sopte jo volia ajudar a Rosa Garcia (speaker habitual del club i la que donà l'eixida) a l'hora de dir els noms dels nadadors al acabar la travessa, com conec a prou nadadors véia que quedaria prou bonic tant per als nadadors com per al públic assistent. A la fi el micro fou tot meu, que mamon, com diria el Tatoo...


Crec que quedà tot molt be, al CN Sueca hi ha gent prou experta en açò d'organitzar tant travessies com triatlons, duatlons, mitjes maratons i qualsevol tipus de competició, Toni Perez, Vicent Miralles, Jesus Ruiz...(segur que em deixe algú) tots ells culpables de saber una mica de tot açò, jejeje...

Poc més queda escriure al post, només queda dir que m'alegra vore de nou a tota la gent coneguda i amics que vingueren de fora com Xavi Lloret (Vilareal), Samuel Vidal (Alcoi), Jose Luis Larrosa(Elx), Raul Antich i David Navarro de Silla, Elena Borja i Paquillo, Miguel Domingo, Rafa Muñoz(Turis), Selina Moreno(Gandia) i més, i més...no puc deixar d'oblidarme de la colla de los Peces Vivos, alguns no pogueren vindre com el Dr.Tatoo, Willy o Chechu, però d'altres com el 57 (Cartwigh), menys mal que el Tatoo no vingue, meduses, meduses i més meduses...per vora la platja caminant del Perelló a Palmeres em contarem més de 150, dins l'aigua suposse que altres tantes.

DE LA QUE TE HAS LIBRADO TATOORSITO, jajajajaja ¡¡¡

Ara queda nadar de nit, pròxima cita acuàtica... TRAVESSIA NOCTURNA DE CULLERA

Podeu vore les fotos que vaig fer jo a FOTOS 2009 però també podeu vore fotos de la travessia a l'enllaç que possare ací baix, son les fotos del CN Sueca:


dilluns, 7 de setembre del 2009

DESCANS...AÇÒ ÉS POT DIR DESCANS ???


El passat cap de setmana va coincidir que no nadava ninguna travessia amb les festes del meu poble, ideal ¡¡¡...

Tot i ser festes, estar per el poble el que es diu per el poble he estat poc o res. La meua antiga afició al ciclisme retornava com tots els anys que passa la Vuelta Ciclista España a prop de València. Aquesta vegada ho feia quatre vegades i no volia perdrem cap ni una.
Pensat i fet, el divendres a mig dia i despres de mal dormir 4 hores (torn de nit) enfilava cap a Alzira i despres cap a Xàtiva per a poder vore "la serpiente multicolor"en el final d'etapa a casa dels socarrats, ja en Alzira només arribar vaig tindre la sort de passar el tall de transit dels agents de l'autoritat abans que tot és colapsara, vore de ben a prop als ciclistes..., la vuelta arrastra molts cotxes de publicitat, d'organització, d'equips, de policia, de convidats, d'assistència...també motos, més cotxes, més motos, motos de la Guardia Civil, de premsa, de televisió, de ajuda tècnica als corredors, en fi...que els ciclistes són el que menys atenció te, jajajaja.

Després de vorel's a Alzira vaig marxar cap a Xàtiva...final d'infart on vaig poder vore les maquines de l'esprint de ben a prop, quina pasada ¡¡¡

Dissabte la crono a València, dia de pluja que va deslluir un poc la carrera...un poc aborrit, la veritat. Els ciclistes favorits estaven molt escampats per la general i em vaig perdre a la majoria dels bons.
Diumenge, TAPONE ¡¡¡ de bon matí agafarem cotxe i carretera i marxarem cap a les muntanyes del sud d'Alacant per a vore la impressionant etapa que havien preparat els de la vuelta.
Començarem fent el mateix recorregut que la carrera uns 40 mintus davant d'ells...voliem arribar fins a Guadalest per a vorels passar per allí, primer pujarem el port Beniarrés 2ªcat (brutal ¡¡¡), despres el Alt de Margarida 3ªcat (bestial ¡¡¡) i despres Alt de Tollos 2ªcat (impressionant ¡¡¡), ací pararem, no seguirem més, varem decidir que aquelles pinades serien millors que qualsevol bar de Guadalest per a dinar i vore la carrera. La carretera estaba plena de gent, quin ambient ¡¡¡, families s'enceres, colles d'amics amb taules cadires, bombos per a animar als corredors, banderes valencianes, espanyoles, catalanes, vasques, andalusses inclòs banderes holandeses (familiars de corredors), nosaltres buscarem una zona més tranquila ja que arribarem tard.



De repent entre la gent on estavem una cara coneguda...qui podia ser ??? un mestre del ciclisme i dels bons, el Gran VICENTE BELDA ex-director esportiu de Kelme, CV, etc...amb la seua dona i el seu fill( també ciclista, es clar) ,com ja he dit abans un mestre del ciclisme. Quina sort poder estar ben a prop d'un crak...qualsevol comentari que feia pareixia importantisim, jejeje...la carrera estava al caure i ja de lluny varem vore que anava una escapada de sis corredors per que desde dalt del port és veia part de la pujada...despres passa el gran grup prou estirat, ja que la gent de darrere anava més que patint. Per a completar el matí dinarem allí mateix incluint una bona siesta de mitja horeta.

Ací podeu vore un dels videos que vaig grabar de la carrera...


Vos puc assegurar que les rampes del port eren molt dures...

La pròxima setmana serà la prova del meu club, PERELLÓ-PALMERES, encara no se ni nadaré o que, si fa falta gent per ajudar em quedaré fora, com no...

Ens veiem al diumenge ¡¡¡

dimecres, 2 de setembre del 2009

TRAVESIA BENIDORM 2009



El pasado domingo 30 de Agosto se disputó la travesía de Benidorm, en concreto de la Isla de Benidorm a la playa del Mal Pas (3500 m aprox.).

Esta travesía ya la nadé el pasado año y me quedé muy sorprendido, aguas muy limpias y pocas medusas. El entorno de la isla de Benidorm es muy espectacular, cuando te tiras al agua de repente parece que entres en otro mundo y centenares de peces aparecen de repente bajo las limpias aguas junto a las diferentes formas de las piedras sumergidas de la isla.


Vaya tostón de crónica , no ???


A ver así.............


Vamos al tema. El Tatoo de nuevo me ha dado cera, por poco pero sí, he perdido... La cosa estaba jodida antes de empezar a nadar, íbamos sobreavisados de que había muchas medusas, las picadas al 57, al Tatoo y alguno más que se me escapa así lo indicaban, a la gente se le veía un poco acojonadilla (hay que reconocerlo, yo al menos sí, jejeje)...


Llegamos a la isla y traté de evitar al Tatoo para ver si así nadaba más tranquilo y sin presión.
La prueba empezó rápida, no sabía si darlo todo o ir en plan reservón, jejeje...dicho y hecho me lanzé detras de un grupito con ritmo bastante superior al mío. El plan Anti- Tatoo empezaba bien, podía seguir sin problemas ese ritmo y sabía que si aguantaba podría tener posibilidades de llegar antes que el Tatoo. La duda era si sería suficiente; al final se vio que no. Unos 50 segundos tuvieron la culpa, no pudo ser...el Tatoo me había ganado de nuevo, la parte positiva es que había bajado más de 7 minutos el tiempo del año anterior, 2008 (1h 05m) 2009 ( 58m). Al menos, el duelo por parejas entre Alcoi (Samuel)-Sueca (yo) y 57-Tatoo lo ganamos claramente. Con un aliado como Samuel Vidal, es difícil perder... (a que jode!!!).


Quedé contento, MUY CONTENTO ¡¡¡, había nadado una travesía de las que hacen afición, de verdad. El mar como un plato, el agua cristalina y medusas pocas, LA TRAVESIA IDEAL...


Después de digerir tres aquarius y dos aguas bien frías a pie de playa tocaba reponer fuerzas, un picnic de esos que dan hambre solo de verlo nos estaba esperando a todos en el club náutico.
Tambien llegó el momento de hacernos fotos, amigos por aquí, amigos por allá, de verdad. Me gusta tanto este deporte y la gente que lo rodea que es difícil aburrir la natación y todo este mundillo de las travesias.
Luego ya nos fuimos al hotel a preparar la maleta ya que llegamos el día anterior para así evitar madrugar tanto (aunque nos levantamos a las 6 a.m).


La temporada de travesías tristemente está terminando, las fuerzas van llegando a su fin, hay que descansar y recargar pilas para el largo invierno...snifff, snifff, snifff, aunque aun queda Perelló - Palmeras.

El verano ha sido muy entretenido, eso de tener rival de travesías me ha motivado mucho, el Dr.Tatoo ha sido digno ganador en nuestro particular duelo, solo hubo una travesía donde le di bien, Tabarca- Santa Pola. Aquí fui yo el que se las vengó todas juntas y repartió cera de la buena (qué recuerdos, jajajaja).

La próxima cita será Perelló-Palmeras, aquí se dará por finalizada mi temporada ( la travesía nocturna no cuenta), no sé aún si nadaré ya que quiero recuperarme bien de la lesión de muñeca que me hice en el Estrecho (bursitis o algo así).

Ale, ya está hecha la crónica..., las fotos de Benidorm están en FOTOS 2009.

Saludos al 57, Willy, Chechu, Tatoo y demás Nucieros, Konfucio: nos vemos en El Perelló.