dimecres, 20 d’agost del 2008

Cruel tornada a tot.......


Després de viatjar sempre tornes amb les ganes de reprendre les coses que més t'agraden, al meu cas, la natació i el basquet; aquest any les vacançes han segut una mica més llargues del que és normal per a mi, quasi sempre fem una setmana de viatge i enguany han segut dos..........

Tot açò no ho diria si no fora perque físicament per a la natació es prou dolent. Per la resta, qui no voldria anar a Nova York 10 dies amb les facilitats i comoditats d'una casa familiar per a nosaltres tota sencereta!!!!!

Hem vist de tot i quasi tot, els dies han segut molt durs (i no exagere), durs perque Manhattan és molt gran, 20 kilometres de llarg per uns 4 aprox. d'amplaria, quasi res.

Allò ideal és recorrer la ciutat per zones, inclús així és dur, és tot molt gran, les distàncies als planols pareixen curtes pero quan et poses a caminar mai arrives als llocs, buf.....

És un viatge que recomane molt al menys una vegada en la vida, si heu vist moltes pel.lícules catastrofistes de Nova York, de segur que s'ho passareu pipa, si us agraden els museus (n'hi ha per a regalar), s'ho pasareu pipa, si us agraden els parcs per a descansar, a Nova York teniu Central Park, si us agrada quedar-vos bocavadats, Times Square, si voleu fer fotos, tot Manhattan és el lloc idoni.... en fi, que teniu que anar.

Jo, ara, el que he de fer és tornar a la vida real i començar a entrenar per a poder acabar la temporada amb condicions dignes o millor dit sense patir.

La pròxima cita serà la travessia de l'illa de Benidorm(3.800m), el 31 d'Agost, espere vore moltes cares conegudes, ni a Gandia ni a l'Albir he pogut anar i això per a mi és molt.