dimarts, 16 de juny del 2009

Més content que una pàsqua...

I això que ha sigut un cap de setmana molt carregat d'esdeveniments, fins el punt de quasi quedarme "grogis" de tant d'estres...dissabte matí travessia, per la vesprada exàmen, diumenge competició a Benidorm(piscina), completet.

Començaré parlant del dissabte, com be sabreu la temporada de travessies arrancà de valent amb una prova que cada vegada m'agrada més, la travessia a la platja de Pinedo, aquesta vegada erem uns 400 nadadors els valents que ens llançarem a l'aigua per a nadar una distància aprox. de 1600 metres.

Moltes cares conegudes, els de Elx, els de Benidorm(Tatoo, Willy, 57, konfucio, etc..), los traveseños, Lluis Portella, Miguel Domingo(despres d'una llarga lesió), els del meu club(CN Sueca)...em deixe algú segur, perdoneu.

La travessia per a mi només tenia un objectiu, baixar el temps de l'any passat i que no em guanyara el Dr.Tatoo. Baixar el temps ho veia fàcil, lo del "doctorsito" Tatoo, no.
M'imaginava que el Tatoo arrivaria fort a Pinedo, així va ser, em guanyà per apenes uns 30 segons...de nou, ENHORABONA ¡¡¡ però l'empat arrivarà més prompte que tard, jejeje...al Perelló - Palmeres ???
Ací teniu a dos besties pardes de la natació d'èlit valencià( Dr.Tatoo i jo), jajajaja.

Espere a la pròxima travessia que nadem junts fer "vendetta" i igualar el marcador particular, de moment Dr.Tatoo 1 - Trim 0.


Parlant del que va ser la travessia, dir que la mar estava com un bassal, millor impossible, el pitjor va ser l'abundància de meduses. La prova de Pinedo és com un sprint de 1600 metres.


L'eixida va ser prou violenta ja que 400 nadadors girant per una boia es per a vore, jejeje. Patades, manotades, autèntics aparedaments humans, en fi, que puc dir que molts no sapiau ja.


En aquestes proves allò més important es no perdre la concentració i no deixar-se dur per l'emoció dels primers metres, pot passar que als 200 metres ja no pugau més per culpa de l'estres i l'esgotament que dona una eixida com la de Pinedo, de veritat.

Tornant a la part esportiva, per a mi ha sigut un èxit en quan a el temps que he fet, l'any passat vaig fer un temps de 26'59 minuts, enguany he baixat fins als 23'56 ¡¡¡(possició 97 de la general de 400 participants), tres minuts que per a mi són com una victòria, la culpa d'açò la tenen els entrenaments que per primera vegada he pogut seguir amb els del meu club.
Ara a seguir amb la preparació pre-Estret, l'estiu es presenta molt intens i esgotador, esta setmana travessia ¡¡¡ Platja de la Malvarrosa, 2000 metres, ja contaré com anat...

2 comentaris:

DR.TATOO ha dit...

la verdad k TRIM eres una estrella de sueca, llevas a tu propia reportera para que te saques en tus mejores eventos deportivos, dale mi enhorabuena a tu mujer...
dile que despues de la travesia de perello va a tener que hacer una entrevista al primero que llegue de nosotros dos y la cuelgas...
esta la cosa muy igualada y no pienso descuidarme...

Trim ha dit...

Dicho y hecho, el primero que salga que hable para el Eurosport Suecà...puede memorable, jajajaja.