dilluns, 28 de desembre del 2009

ÚLTIM POST DE L'ANY 2009...


Ho deixàrem a Alacant nadant la Copa Nadal a la platja del Postiguet. Doncs els Nadals han continuat amb la mateixa línea, fent el "perico" dia si i dia també, jajajaja...

El dia 24, Nit de Nadal, com va sent costum els últims anys quedarem a la Ratlla del Terme per a cel.lebrar nadant els Nadals. Es tirà en falta a més gent, tant del CN Sueca com d'altres clubs o llocs, el dia no acompanya però forem nosaltres els que ferem que aquell matí fora especial ploguera o fera fred.


A les 11h haviem quedat, i puntuals a la cita allí estavem quasi tots. Foto de baix d'esquerre a dreta, Pasqual (Vila real), Miquel Escriva (Sueca), Brigi i Vicent Alapont (Sueca), Xavi Lloret(Vila real), Gabi (València), Selina Moreno (Gandia), jo (Sueca), Raül Ventura (Sueca) i Kirsten Franke (Gandia).





Nadarem uns 2500 metres, l'aigua estaba prou freda encara que també prou soportable (uns 14-15 graus), altres anys per aquesta època estava més freda crec jo.


El millor del matí, la picadeta de després de nadar i el bon ambient, així dona gust, pareixia que erem tots del mateix club i tot. Cadascú porta una coseta, dolcets, pastissos, coca nadalenca, Ferreros, Meivels, café calentet, xocolate també calentet i com no, CAVA per a brindar els Nadals...

Menció també per a Marisa Riera, Paco (home de Kirsten) i Inma (la meua dona i "fotografa oficial" del blog), que passaren fred i pluja...per a tots ells, gràcies per vindre ¡¡¡...també formeu part d'aquest mundillo, com no.
Faltaren nadadors com Rafa de Turis, Elena i Belen de València, Irene i Victor de Sueca (sempre venen) i d'altres que per diversos motius no pogueren vindre.


No passa res, esteu tots perdonats ¡¡¡


D'ací ja sortim de l'aigua i ens posem les sabatilles de correr. El diumenge 27 fou la Cursa Nadalenca de Sueca i allí ens plantarem per a participar. La distància era poca, 3 km, però sols per l'ambient de festa i ple de gent disfressada val la pena anar.
FOTOS de la cursa.
Ara ja toca descansar, fins després de Reis no pense tocar l'aigua...quasi un any i quatre mesos sense parar a res crec que són motius suficients i mereixcuts per a descansar almenys 15 dies, no ???

Al proper gener vindrà Campionat d'Espanya Màster a Castelló i com no anirem...però de moment cel.lebrarem el cap d'any amb els amics, anem a Calp i volem...pujar al Penyal d'Ifac , després menjar-nos un bon arrós. Així començarem l'any...






BON ANY 2010 PER A TOTS