dimarts, 20 de juliol del 2010

ALTRE DOBLETE, PERÒ UN POC DIFERENT...

El cap de setmana passat va ser altra vegada de doblete, però beneit doblete ¡¡¡ ja feia temps que volia agafar un kit-kat, jejejejejeje...i perdrem per ahí.


A principi d'estiu em deia a mi mateix, vaig a nadar totes les travesies que puga o em deixen, jejejejejeje...doncs bé, és més fàcil dir-ho que fer-ho. Arriba un moment en que el còs vol descansar ja que no asimila més piscines ni més matinades ni més boies ni més meduses, el còs també vol gaudir de l'estiu...


Cap de setmana de relax despres de tota la canya que portava de nadar travesies i organitzant la de Perelló-Palmeres.


Un hotel de la "Manga" tingue la culpa, quin lloc més bonic, platja als dos costats de la costa, piscina i moltes cales amagades on perdres un divendres, un dissabte o un diumenge.





Vaig fer una prova Màster a la piscina de l'hotel (mireu la prova de 200m estils de la foto de dalt, quin estilasssssss) i una travessia curta a Cala Cortina (Cartagena), jajajajajajaja...que va, que va.



Bé,ara ja toca parlar de travesies, el proper dissabte 24 de Juliol pujarem a Catalunya per a nadar la Baixada de l'Ebre entre les localitats de Xerta i Tortosa, esperem almenys repetir el temps de l'any passat, cosa difícil però possible...la prova de l'Ebre em te enganxat des de ja fa 5 anys, eixos 15.700m em tenen enamoraet ¡¡¡ jejejejejeje...ja vos contaré.

4 comentaris:

chechu ha dit...

Vaya estilazo de espalda!!!!! jejeje, este finde si que ha sido bueno, si, y es que a veces hay que relajarse un poquito de tanto deporte!!!!
Mucha suerte en la bajada ;-)

Trim ha dit...

Y los buffets del hotel...me he puesto las botas estos tres dias, jajajajajaj...al sabado iré como un tiro rio abajo, jajajajaja...

DRT50 ha dit...

YO voy hacer lo mismo pero en mallorca, que pena que este finde no haya ninguna travesia por alli, de todas maneras no tendre que perder mucha la forma si quiero hacer la del dia 1

Anònim ha dit...

I would like to exchange links with your site nabatrim.blogspot.com
Is this possible?