dilluns, 27 de desembre del 2010

NADAETA POPULAR EL 24 DE DESEMBRE





Com tots els últims anys hem agafat el costum de fer una nadaeta popular el 24 de Desembre per a cel.lebrar els Nadals, aquesta iniciativa va sorgir d'uns quans nadadors enamorats de la mar que naden pràcticament tot l'any a la platja de la Ratlla de Terme (Sueca).


Enguany i per primera vegada a lluït el sol encara que el vent ha fet la resta, deixant la mar més que arrissada i una sensació tèrmica prou baixa tant fora com dins l'aigua.


A la fi hem sigut 13 els nadadors que ens em "tirat" a l'aigua, de Sueca Vicent i Brigi Alapont, Jose i Raul Ventura, Miquel Escriva i jo, Pau Tomàs; de Gandia Selina Moreno, Kisrten Franky, Carmela i Amparo Pastor; de Dènia Ana Terencio, de Xàbia Charo Cholbi i de València Elena Borja.


En acabar i com va sent costum ferem una picaeta i un brindis a la salut de tots els presents i desitjar uns Bons Nadals a tots.

Des d'ací vullc agraïr la presència de Eva Melero (Diari Levante) i Blai (Inforiberabaixa) per la cobertura informativa que han donat a la quedada, gràcies.

FOTOS NADAETA