diumenge, 20 de juliol del 2008

Travessia Perelló-Palmeres

Ja son 14 les edicions que portem a l'esquena els membres del club de natació, jo particularment en porte 7, i crec que cada vegada em pose mes nervios el dia de la prova, aquesta edició ha segut especial ja que he format part de l'organització, el dia abans ja estavem omplint les boies al club nautic de el Perelló un servidor i Jesus.
A les 6'15h sonava el despertador per a mi, un porronet de cereals i directes a carregar la fruïta de la prova entre Manolin i jo.
De la resta del muntage de la prova nomes puc dir que tot estava controlat per grans especialistes de la materia com son, Vicent Miralles i Toni Perez.
Quan ja teniem la cossa prou avançada marxarem cap al Perelló per a formar part de tota la "colla" de nadadors.
La prova va ser un tant rara, ja que eren mes metres de lo normal(2.700 metrets ¡¡¡) i la mar estava picada, pero he de dir que la corrent era favorable.......jejeje.
A la fi, despres de patir un poquet per a "mantindre el tipo" vaig eixir de l'aigua en uns 45 minutets, guanyà Victor Moreno amb 33 minuts, QUINA MACHINE ¡¡¡¡.
Vaig poder coneixer al famos DR.Tatoo(Benidorm) i al gran Nemo(Elx), dos nadadors molt "peculiars", ja voreu perquè mes avant.........

Les classificacions les podeu vore:

http://www.noupindaro.com/files/908.pdf