dissabte, 3 d’abril del 2010

1ª VISITA A LA PENYETA DE CULLERA



Anava a posar de nom 1ª quedada de l'any, pero com no és així...el passat Divendres Sant varem quedar uns quans boixos de la natació per a nadar i gaudir del bon dia que sabiem faria...

La quedada va sorgir de repent el passat dimecres entrenant a la piscina, Marteta la Culleroteta i Cinta, ho varen plantejar, la resposta de tots...SI ¡¡¡ sense cap dubte, males ganes ja de tornar a tocar l'aigua saladeta.


A les 11'30h habiem quedat a l'edifici Espacio de Cullera els 7 valents de la foto de dalt (Cinta, Marta, Brigi, Carlos, Jo, Josep i Mikel) que desafiarem de nou a la baixa temperatura de l'aigua i ens posarem a nadar direcció a la Penyeta del Moro. Tots sabreu el que és la penyeta quan vos ho diga, és el punt dins la mar on és fa el gir de la travessia d'Agost i de la Badia de Cullera...esteu situats ??? mireu la foto de baix:


Com podeu vore és un canó de la guerra clavat en les roques...

Doncs anar i tornar són uns 2000 metrets de rés...

Sempre m'agradat molt anar nadant fins allí, la Penyeta no és cap altra cosa que la part de dalt d'una muntanya submarina en mig de la bahia de Cullera. A punt d'arribar, és poden vore les primeres roques i l'ombra de la muntanya si tenim el Sol al darrera, és clar, dic muntanya per dir alguna cosa, crec que són uns 25 0 30 metres d'alçada o de profunditat.

Després com a bons nadadors la cervessa i la xarradeta feren acte de presència. Un matí de Divendres Sant perfecte ¡¡¡...
P.D: Ja he vist per ahí que Willy i Tatoo també s'han estrenat a l'aigua freda de Benidorm, vinga valents ¡¡¡
P.D2: Kris ¡¡¡ a la próxima quedada vindràs ??? jejejejeje...vinga que ja queda poc per a tornar.




5 comentaris:

KRIS ha dit...

si m'avises aniré almenys a vorevos i a esmorçar!! Pero com no avisares em vaig qdar sense anar. Molt mal tio m'has trait 1vegda ja!

Per cert locos es BOJOS en valencià no BOIXOS!

dEW

dr.tatoo ha dit...

ME GUSTA QUE ENTRENES TRIM..y que lo reflejes en tu blog..
QUE RECUERDOS ME TRAE LA PENYETA, TAN GRATOS AQUELLA TRAVESIA QUE TE DI CERA UNA VEZ MAS..acuerdate fiel amic.

COMO ME GUSTA RECORDAR EL MAL JIJIJI

Trim ha dit...

Que mal lo pasaste ¡¡¡ te acuerdas ??? creias que era otro y no habia manera de pillarme ¡¡¡ jajajaja...luego resultó que no era yo, te acojonaste ¡¡¡ jejejejeje.

Estoy quemaete, ya lo veras...

dr.tatoo ha dit...

la verdad es que tengo ganas de verte ya en la travesia de Pinedo a mi lado en la salida, ya que en la meta espero no verte,,,
BIEN PORQUE LLEGUES TU PRIMERO O YO, NUNCA JUNTOS EHHHH, sino la gente va decir vaya mierda de rivalidad que tienen estos dos.

Cristina ha dit...

A ver si al final va a resultar qos gustais en plan... G..?

jajajajajjaja,

Los buenos rivales són los q saben diferencia entre competición, peceras, webs y agua. Y pueden apreciar las virtudes y defectos de sus rivales dentro y fuera de la competición.

Creo q para nadie es nuevo q sois "colegas", así q no os calenteis tanto por los demás y disfrutad de lo q tenéis.

Otra cosa es q no vigile yo a TRIM de cerca cuando esté con mi maestro!!!

UN BESO, chicos, echo de menos las travessias verano'09!!