dilluns, 25 d’agost del 2008

Ara toca....nadar a l'assut d'Antella

Tots els anys per aquestes dades la piscina de Sueca tanca uns 15 dies, per a mi i per a molts és una "putada" ja que tenim que trovar un lloc on al menys fer uns dos o tres entrenaments per setmana, la temporada continua i ara amb més motivació per a nadar si cal, ja que venen dues proves seguides de "llarga distància", Benidorm(3800m) i Cullera(6500m), la tornada del viatge d'agost hem deixà més feble del que ja estava abans de marxar, i ara damunt, si tinc que parar més dies....bufff, que mal que ho passaria a les dos travesses que em queden.

El lloc elegit és Antella, o lo que és igual, l'assut d'Antella, un lloc molt bonic que vaig coneixer l'any passat de la mà d'un company de feïna i tambe de travesses, Juanjo, de Carcaixent.

Hem digué varies vegades que anara, pero fou a partir de vore el triatló que fan en Juliol(crec) el que va fer decidir que anara a provar.

Nosaltres nadem del pontet que es veu cap amunt del riu....


Bàsicament lo de l'assut és nadar al riu, en concret al riu Xuquer, no te res a vore com està l'aigua en aquest tram del riu a com es pot vore i olorar a la part de baix, a Sueca.

El recorregut que fem és d'anada i tornada fins el mateix lloc d'eixida, hi ha boies que marquen el camí, en concret, nosaltres anem fins una boia roja, crec que son anada i tornada uns 2200 metres, està molt bé, perque al anar la corrent la tenim un poquet en contra(tampoc massa) i al tornar a favor, en tot moment es pot vore el fons del riu, sobre tot a la part de dalt arrivant a la boia roja.
Només un inconvenient, l'aigua esta molt fréda......buffff..

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Que bien te cuidas Trim, debe dear un gustazo nadar alli.

Nos vemos el domingo.

Trim ha dit...

La verdad es, que es una zona como muchos diriamos,"de lujo", para nadar, os aseguro que un traguito de agua aqui, es como beber del grifo, no exagero....
Y si encima no hay bichitos, jejeje.
Al domingo nos vemos, crak.

Trim ha dit...

Primeras brazadas en Antella, fria ¡¡¡, muy fria ¡¡¡¡, estara a unos 20 grados aprox. y que no sean menos, la sensación cuando me tire fue de fria, empece a nadar y aun era fria, acabe y estaba fria, me sente en la orilla a tomar el sol unos minutos y aun estaba fria, bufffff.......