divendres, 21 de novembre del 2008

Sabeu qui és el Doctor J. ????

Per als qui no el conegau és un jugador que revoluciona el món del basquet als EE.UU alla pels anys 70 i 80.
Estem parlant de Julius Erving.
Un jugador que trenca tota clase d'estadístiques quan pareixia que ja estava tot vist al món del basquet.
Va pertanyer a varios equips, tant de la ABA com a la NBA, la majoria de la seua carrera la passa als Phipadelphia 76ers, un jugador que marca una època al basquet.....el Michael Jordan d'aquells temps ???? o Jordan ha segut el Julius Erving dels 90 ???? aci deixe la vostra opinió al video de baix:


Dr. J es va retirar a l'edat de 37 anys seguint la temporada 1986-87 de l'NBA, i en 1993 seria triat en el Naismith Memorial Basketball Hall of Fame. Des de la seva retirada, Julius ha tingut molts successos en els quals inclouen: ser amo d'una planta d'embotellamient de Coca-Cola, també de les estacions de televisió per cable en Nova York i Nova Jersey.

Quasi res.......

2 comentaris:

Anònim ha dit...

JODER que recuerdos yo de nano me compraba la revista GIGANTES DEL BASKET y habia articulos del DR. J, hay una peli que sale y si no me equivoco me parece que se llamaba LOS PISCIS O PISCIS eran todos jugadores de la NBA, esta xula.
si te la bajas me la pasas trim

Trim ha dit...

Dicen los que lo vieron jugar (Dr, J.) que era mejor que Jordan, viendo las imagenes, apuesto que si, más físico y potencia de salto seguro, de calidad tambien iba sobrado....
La peli esa que dices de los Piscis, la buscare en la mula.