dilluns, 7 de setembre del 2009

DESCANS...AÇÒ ÉS POT DIR DESCANS ???


El passat cap de setmana va coincidir que no nadava ninguna travessia amb les festes del meu poble, ideal ¡¡¡...

Tot i ser festes, estar per el poble el que es diu per el poble he estat poc o res. La meua antiga afició al ciclisme retornava com tots els anys que passa la Vuelta Ciclista España a prop de València. Aquesta vegada ho feia quatre vegades i no volia perdrem cap ni una.
Pensat i fet, el divendres a mig dia i despres de mal dormir 4 hores (torn de nit) enfilava cap a Alzira i despres cap a Xàtiva per a poder vore "la serpiente multicolor"en el final d'etapa a casa dels socarrats, ja en Alzira només arribar vaig tindre la sort de passar el tall de transit dels agents de l'autoritat abans que tot és colapsara, vore de ben a prop als ciclistes..., la vuelta arrastra molts cotxes de publicitat, d'organització, d'equips, de policia, de convidats, d'assistència...també motos, més cotxes, més motos, motos de la Guardia Civil, de premsa, de televisió, de ajuda tècnica als corredors, en fi...que els ciclistes són el que menys atenció te, jajajaja.

Després de vorel's a Alzira vaig marxar cap a Xàtiva...final d'infart on vaig poder vore les maquines de l'esprint de ben a prop, quina pasada ¡¡¡

Dissabte la crono a València, dia de pluja que va deslluir un poc la carrera...un poc aborrit, la veritat. Els ciclistes favorits estaven molt escampats per la general i em vaig perdre a la majoria dels bons.
Diumenge, TAPONE ¡¡¡ de bon matí agafarem cotxe i carretera i marxarem cap a les muntanyes del sud d'Alacant per a vore la impressionant etapa que havien preparat els de la vuelta.
Començarem fent el mateix recorregut que la carrera uns 40 mintus davant d'ells...voliem arribar fins a Guadalest per a vorels passar per allí, primer pujarem el port Beniarrés 2ªcat (brutal ¡¡¡), despres el Alt de Margarida 3ªcat (bestial ¡¡¡) i despres Alt de Tollos 2ªcat (impressionant ¡¡¡), ací pararem, no seguirem més, varem decidir que aquelles pinades serien millors que qualsevol bar de Guadalest per a dinar i vore la carrera. La carretera estaba plena de gent, quin ambient ¡¡¡, families s'enceres, colles d'amics amb taules cadires, bombos per a animar als corredors, banderes valencianes, espanyoles, catalanes, vasques, andalusses inclòs banderes holandeses (familiars de corredors), nosaltres buscarem una zona més tranquila ja que arribarem tard.



De repent entre la gent on estavem una cara coneguda...qui podia ser ??? un mestre del ciclisme i dels bons, el Gran VICENTE BELDA ex-director esportiu de Kelme, CV, etc...amb la seua dona i el seu fill( també ciclista, es clar) ,com ja he dit abans un mestre del ciclisme. Quina sort poder estar ben a prop d'un crak...qualsevol comentari que feia pareixia importantisim, jejeje...la carrera estava al caure i ja de lluny varem vore que anava una escapada de sis corredors per que desde dalt del port és veia part de la pujada...despres passa el gran grup prou estirat, ja que la gent de darrere anava més que patint. Per a completar el matí dinarem allí mateix incluint una bona siesta de mitja horeta.

Ací podeu vore un dels videos que vaig grabar de la carrera...


Vos puc assegurar que les rampes del port eren molt dures...

La pròxima setmana serà la prova del meu club, PERELLÓ-PALMERES, encara no se ni nadaré o que, si fa falta gent per ajudar em quedaré fora, com no...

Ens veiem al diumenge ¡¡¡

1 comentari:

DR.TATOO ha dit...

trim lo tuyo es impresionante tambien le has dado a la bici?? cada dia te superas mas en las cronicas.
Yo me acuerdo de Vicente Belda de nano, cuando veia de vez en cuando la vuelta ciclista españa