dijous, 24 de setembre del 2009

TRAVESSIA NOCTURNA CULLERA 2009


Novament i com cloenda de temporada de travessies 2009 varem triar anar a Cullera per a "xapar" l'estiu.
Aquesta travessia és la "gran desconeguda", ho dic perque per a mi almenys és la més divertida i a la que menys gent o nadadors van.
La prova començava a les 21 hores, un poc abans ja estavem al punt d'encontre per a rebre informació i vore cares conegudes.

A les nou estavem tots els participants i acompayants a la voreta de la platja del Racó de Cullera, el temps convidava almenys a baixar a vora mar. Gran afluencia de públic al passeig maritim, pareixia que donaven alguna cosa, jejejeje...

Com deia, cares conegudes de nadadors, German Malonda, Victor Moreno, Sergio Bermejo, Borjan Abel, Selina Moreno, Raul Antich, Elena Borja, J.M Ambel, i molts més, una bona colla de jovens nadadors del Dom Bosco i CN Piscis...la nit convidava a nadar, bona temperatura exterior, mar en calma i gens freda, ambient de luxe ¡¡¡

De la travessia que puc dir, uns 70 o 80 nadadors, distancia curta( 650m aprox.) però que de nit és multiplica quasi al doble, de veritat...desde fora pareix una cosa però dins a la altura de les boies costaneres és molt dificil orientarse i seguir una linea recta. Els nadadors portavem unes llums d'aquestes químiques per seguritat i també per a voren's dintre de l'aigua entre nosaltres.

Despres de la travessia tocava sopar, l'organització preparà, millor dit l'Hotel **** Santa Marta de Cullera preparà un buffet lliure per a la gent, nadadors ,acompayants, amics, familiars...en acabar de sopar és donaren uns diplomes a tots els participants i trofeus als 3 primers de la travessia.
Per acabar la nit baixarem al "xiringuito de la platja" i uns quants mojitos tingueren la culpa de que a l'endemà tinguera una mica de resaca...jejejeje.
Que més dir...com he dit al principi, UN LUXE DE TRAVESSIA ¡¡¡




2 comentaris:

DR.TATOO ha dit...

ERES UN LIDER EN EL TEMA DE TRAVESIAS, PASARAS A LA HISTORIA SEÑOR TRIM O TIBURON...
HAS HECHO ESTE VERANO QUE LA GENTE SE MOTIVE PARA IR A TODAS LAS TRAVESIAS...

Trim ha dit...

Tatoorsito, no me digas esas cosas que se me pone la gallina de piel...como decia el señor Cruiff.

Yo solo quiero intentar relanzar este mundillo, cada vez somos más ¡¡¡...