dissabte, 19 de setembre del 2009

SPEAKER - TRAVESSIA SUECA 2009

Eixida de la prova, platja del Perelló

Doncs si, en cap moment pensava que la travessia Perelló-Palmeres 2009 acabaria d'aquesta manera...de SPEAKER ¡¡¡

Explicacions o excuses oportunes: Tota la setmana habia estat malalt, una especie nova de grip que porta no se quina lletra al davant del nom...de veritat,jejeje(no fem cap broma amb això), un fort "catarro" i 15 dies d'inactivitat feien que decidira no nadar el passat diumenge. També ho vaig decidir perque tenia ganes de vore la travessia desde fora, ja feia anys que no la veia així (crec que desde el 2001...). Lo de ser "speaker" vingue de sopte jo volia ajudar a Rosa Garcia (speaker habitual del club i la que donà l'eixida) a l'hora de dir els noms dels nadadors al acabar la travessa, com conec a prou nadadors véia que quedaria prou bonic tant per als nadadors com per al públic assistent. A la fi el micro fou tot meu, que mamon, com diria el Tatoo...


Crec que quedà tot molt be, al CN Sueca hi ha gent prou experta en açò d'organitzar tant travessies com triatlons, duatlons, mitjes maratons i qualsevol tipus de competició, Toni Perez, Vicent Miralles, Jesus Ruiz...(segur que em deixe algú) tots ells culpables de saber una mica de tot açò, jejeje...

Poc més queda escriure al post, només queda dir que m'alegra vore de nou a tota la gent coneguda i amics que vingueren de fora com Xavi Lloret (Vilareal), Samuel Vidal (Alcoi), Jose Luis Larrosa(Elx), Raul Antich i David Navarro de Silla, Elena Borja i Paquillo, Miguel Domingo, Rafa Muñoz(Turis), Selina Moreno(Gandia) i més, i més...no puc deixar d'oblidarme de la colla de los Peces Vivos, alguns no pogueren vindre com el Dr.Tatoo, Willy o Chechu, però d'altres com el 57 (Cartwigh), menys mal que el Tatoo no vingue, meduses, meduses i més meduses...per vora la platja caminant del Perelló a Palmeres em contarem més de 150, dins l'aigua suposse que altres tantes.

DE LA QUE TE HAS LIBRADO TATOORSITO, jajajajaja ¡¡¡

Ara queda nadar de nit, pròxima cita acuàtica... TRAVESSIA NOCTURNA DE CULLERA

Podeu vore les fotos que vaig fer jo a FOTOS 2009 però també podeu vore fotos de la travessia a l'enllaç que possare ací baix, son les fotos del CN Sueca:


3 comentaris:

DR.TATOO ha dit...

TRIM no te vaya gustar el rollito del micro y dejes las travesias ehhh que el año que viene nos vamos a montar un challenger pero a lo grande,, algo tenemos que idear amic.
un saludo y lo dicho ahora coge las zapas y nos vemos en una media.

Trim ha dit...

Hola Tatoo, tranquilo que hasta que no me canse de ganarte no parare, jajajaja...lo de la challenge ya iremos maquinando cosas este invierno. Lo que veo mas jodido sera lo de las medias, ya te ire contando mis anti-progresos.

Saludos crak.

DR.TATOO ha dit...

pues me estoy pensando una pequeño reto para mi, claro esta, hacer peñagolosa 65 km de montaña, dicen que se puede hacer, ya te ire contanto amic, no te preocupes que estaremos en contacto.