dimecres, 16 de juny del 2010

DE TURISME PER BENIDORM ¡¡¡

Piscina de 50m, bon solet i bon ambient.

Així vaig catalogar la meua visita Benidorm del passat diumenge 13 de juny a la 3ª Jornada Master...


I és que anarem a fer de tot menys nadar... com tocava, la veritat és que no haviem preparat per a res les proves i això vullgam o no, és nota, jejejejeje...


Tenia ganes de vore novament a les cares de sempre, i només arribar...el gran Willy (Sergio) de los Peces Vivos de cara a mi, quina sorpresa ¡¡¡ quin crak ¡¡¡ em va dir que anava només a mirar però jo se que te ganes de tornar a nadar i fer travessies, t'esperarem...


Com deia abans, si no preparem les proves de piscina que volem fer ??? doncs això, turisme...crec que ha sigut el Master on més tranquil he nadat, jejejejeje...sense cap presa, sense posar-me nervios per a res, sense pensar en els temps, ni ritmes ni res de res, només nadar.


Primera prova, 200m lliures, pur tràmit ¡¡¡...11 points federatius ¡¡¡

Segona prova, 800m lliures, com un entrenament curt, 11 points més federatius ¡¡¡


No pose els temps perque em fa vergonya, jajajajaja...


Ja em passat l'última jornada Master i ara ja sols faré travessies...pròxima cita.


TRAVESSIA GENT X GENT VALÈNCIA diumenge 20 de juny.

4 comentaris:

Rafa Muñoz ha dit...

joer Pau,, ja era hora de que acabara tot aço veritat??? ara el nostre,,, les travessies,,, i aquest mes la llarga de cullera ,, abans tu a xabia i jo a castelldefels, i aixi moltes mes.

bo,,, estem en contacte.

KRIS ha dit...

pau deixa qtensenye el q diferencia els bons nadadors dels privilegis q disfrutes, dedicam una horeta de clase q te done i entendras pq vos sorprenem els q mai creguerem en nosaltres com a profesionals o als q no ens deixaren aprendre de aixo, i ens espentaren psicologicament.

DEIXAM Q T'ENSENYE A SENTIT PROP LA PISCINA I CONTROLARAS LA MAR COM NINGU. POR TE TINDRA Q TINDRE TATOO,... NOMES CREU EN MI UNA HORETA.

VULL FERTE MILLOR, I Q SIMULES SER PROFESIONAL.

MAPUNTES A GENT X GENT? SI NO VAL MES DE 5EUROS, NO HE COBRAT, COM A MOLT 10. PQ NO TINC CLAR PODER ANAR.

DEW

dr. tatoo ha dit...

TRIM yo creo que eres como yo, lo mejor nadar para divertirnos y picarnos entre nosotros, tanta tension para preparar unos minutos no vale la pena.
adeu amic.

Cristina ha dit...

Pauet. Venen acasant-mos per darrere els tiburons, com qsón més valents els peixos no ens amaguem del depredador de la mar i li demostrem la nostra versatilitat dins de l'aigua.

T'asusten els tiburonets o els carranquets? Aleshores estigues trankils perque tenim les claus necessàries per a eixir davant.

CHECHU, LO VAS A PONER DIFICIL O Q? VENIMOS CON UNA DOSIS EXTRA DE PSICOLOGIA DEL DEPORTE ESTUDIADA EN LA UNIVERSIDAD?

Te atreves o te asustas?

Es por saber si tenemos qenviar a la piragua a buscarte!!

SIGO SIENDO KRIS, PERO ENTRENANDO A LOS PECES PERDIDOS...