dilluns, 21 de juny del 2010

QUEDADA XABIA, GENT X GENT I MEGACRAK ¡¡¡



COM GAUDIR ENTRENANT ¡¡¡




Cap de setmana intens ¡¡¡ dissabte marxarem a Xabia, en concret a la Cala Granaella a fer un "entrenament turístic"...anarem nadant fins el Cap de la Nao i tornar, bordejant la costa i passant per infinitats de zones molt xules que només nadant o bucejant és podrien vore.


De nadadors anarem Elena Borja, Brigi Alapont, Selina Moreno, Charo Cholvi, Javier Sanz, Roberto Ibañez i el sardinilla, també ens acompanyaren (en piragüa) en aquesta aventura les xiques del Club de Remo de Gandia recentment Campiones d'Espanya, menys mal que vingueren perque tot i començar de bon matí foren moltes les embarcacions que ens passaren ven a prop per la zona del Cap de la Nao.



Per cert, quina visió més impressionant vaig tindre baix de la punta del Cap, el tall de la muntanya baix l'aigua continuaba fins a l'infinit i amb una visibilitat tan bona que pareixia que estavem volant...quin blau més bonic el de l'aigua, em recordava al de l'Estret, Selina Moreno m'ho va dir també...


Per acabar la "jornada d'entrenament" ens menjarem una paella a un restaurant de Xabia.

AMB DIFERÈNCIA EL MILLOR ENTRENAMENT DE L'ANY, JEJEJEJEJE...



DIUMENGE 20 TRAVESSIA GENT X GENT 1500M







Al dia següent de Xabia i com a bons nadadors viciats per l'esport anarem a València a nadar la segona proba del Circuit València de Travessies de la CV a la platja de la Malvarrosa.

Prova curta de metres i tot un sprint, buff...1500 metres sense temps per a pensar ni planificar com fer-los, jejejejeje...finalment vaig quedar prou satisfet ja que vaig fer un temps 23'22'' i possició 57 de 200 i pico.

Se notava que no estava el gran Tatoo, quan no està ell nade millor, sense pressió, ni res de res jajajajajaja ¡¡¡¡ que va, que va...




I PER ACABAR...


El nostre amic d'Elx Jose Luis Larrosa del CN Benidorm guanyà en Castelldefels el Campionat d'Espanya Master +25 en la prova de aigues obertes de 3000m, quina màquina ¡¡¡ la veritat és que seu mereix molt ja que ja són molts anys treballant molt dur i a grandissim nivell sempre...un premi a la constancia.

ENHORABONA CAMPIÓ ¡¡¡

2 comentaris:

DRT50 ha dit...

TRIM SI EL DR. TATOO ES EL QUE TE DA VIDILLA...PORQUE LE RAJAS?
Me alegro que disfrutaras esas sensaciones son buenas para lo que nos espera el domingo.
TE SIGO DICIENDO QUE KONFUCIO TIENE EL HONOR DE NADAR CON NOSOTROS...
es broma,,es un campeon el KONFUCIO DE LOS HUEV...

Trim ha dit...

Tatoo tenias que haber venido a Javea, te hubiera encantado, y además compartir charca con E.Borja és muy divertido...la tia se pica mucho, jajajajajaja...que va, que va, ya veras que fuerte anda en larga distancia este año la cabrona.

KONFUCIO YA SE FIJA EN NOSOTROS Y APUNTA IGUAL DE ALTO QUE EL GRAN TATOO Y EL NO MENOS GRANDE TRIM, JAJAJAJAJAJA...