dimecres, 2 de juny del 2010

TRAVESSIA PINEDO 2010




Ja no queda res per a Pinedo, avuí dimecres toca leña a la piscina, demà toca guerra a la piscina, divendres toca plorar un poquet per a recuperar de la càrrega i dissabte......ay dissabte, dissabte toca nadar com un condemnat ¡¡¡ patir, patir i més patir només amb un objectiu...TATOOOOOOOOOOOOOO ¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡, que va, que va, si començe així la temporada de travesses serà una còpia exacta a la temporada 2009. Sé que no estic igual físicament que l'any passat però aposte a que no sóc l'únic...


Tinc ganes de tocar l'aigua freda de la mar sense el neopré, hi ha gent que diu que ja està bona però res més lluny del que diuen...ESTA FREDA DE COLLONS ¡¡¡ millor, així nadarem amb més ganes si cal al dissabte.

Com diuen per Benidorm...jo també estic nerviosssssssss... (veritat Tatoo ???) ja tinc ganes de posarme mans per feina i gaudir de les travessies de l'estiu.


El ENCERING SUMMER FESTIVAL 2010 s'ha posat en marxa ¡¡¡

5 comentaris:

Insthar ha dit...

Por fin empieza lo bueno...yuhuuu¡¡¡
A ver quien se lleva la victoria...jjaja
Un saludito y mucha suerte, la vas a necesitar..;)

Insthar ha dit...

HUy perdon ...soy la sirenita

DRT50 ha dit...

Gracias mi sirenita, con este apoyo en el blog de mi contrario me sube el animo..PA DARLE EL ENCERIN SUMMER FESTIVAL DEL 2010.
Voy a necesitarlo, pienso lo mismo que trim no estamos igual de entrenados pero asi mejor, los dos por igual..aunque la tecnica del lloro le va muy bien al xaval.

EMPIEZO A TENER LA MIRADA DEL TIGRE.

Ale ha dit...

Hola, mi nombre es Alexander y te escribo desde Tenerife. He visto tu blog a través de otro y la verdad que me parece muy interesante. Yo también tengo otro similar al tuyo y en este cuento mis andanzas en tal bello deporte que practicamos. A partir de ahora me hago seguidor de tu blog y espero pasarte a leer y escribir con regularidad. Un fuerte saludo y a seguir con esos entrenos.

Trim ha dit...

Tatoo, ya veo que tienes muchas aliadas ¡¡¡ así tambien podrias...

Sirenita Insthaurada ¡¡¡ no das ni un duro por mi pero eso cambiará...jajajajajaja.

Para el Tinerfeño, desde tan lejos de ve nabatrim ??? joder...un saludo.