dimecres, 1 de juliol del 2009

MALALT DE TRAVESSIES ¡¡¡

Un cap de setmana més sense travessia i caure malalt. Necessite nadar i competir a la mar. Com pot ser això...que em passa ??? algú més li passa el mateix ???.






Aquest cap de setmana passat era un d'aquells que fan afició, dissabte la travessia al Pantà de Guadalest i diumenge a la platja de Torrevella. La travessia de Guadalest si vos dic la veritat es simplement impressionant, poder nadar en un pantà... tot rodejat de muntanyes i arbres en plena Serra d'Aitana. Torrevella, fabulós ¡¡¡, tots els que van tornen encantats, nadar veient el fons marí amb aigues cristalines és de les coses més boniques que és poden fer en aquest esport.


Doncs ni una ni altra, dissabte boda i diumenge dinar familiar, lo de la boda si que em va fotre prou, qui es casa un 27 de juny i al mig dia, quina calor ¡¡¡. Lo del diumenge ho perdone perque venien els meus nebodets i tenia ganes de passar un matí de platja i paelleta amb la familia.


Com podeu vore tampoc a sigut un cap de setmana masa roin, no ???.


Espere que la malaltia no siga ni perillosa ni crònica i que poc a poc reaccione als medicaments( sessions de nado intenses a la piscina, 4000m, 6000m, 8000m, jejejeje).


Ja tinc ganes de tornar a l'aigua de la mar i estresarme de tantes meduses. Es possible que el proper diumenge nade a Castelló, travessia al Port de Castelló (1800m) . Si nos tindra que ser a la del Perelló - Palmeres el dia 12 de Juliol.

Ja contaré com va l'evolució de la malaltia, acepte recomanacions.

P.D: Tatoo, ya estoy cogiendo el pico de forma, jajaja...

4 comentaris:

DR.TATOO ha dit...

JODER TE PASO LO MISMO QUE A MI COLEGA..la boda el sabado y el domingo comida familiar..
LUNES ROTO COMO UN CABRON, PERO AHORA QUE ESTABA LEVANTADO CABEZA ME HA PICADO UNA PUTA MEDUSA EN TODA LA CARA COMO AL MORO, LO HE PASADO FATAL DURANTE UN PAR DE HORAS LUEGO POCO A POCO SE ME HA IDO, AUNQUE EL ESCOZOR SIGUE AHI..
EL DOMINGO PINET PERO DESPUES DE ESTO NO PIENSO IR AL MAR HASTA EL DOMINGO...
CUIDATE AMIC.

Trim ha dit...

JODER QUE MALA SUERTE ¡¡¡

DONDE FUE, EN BENIDORM ???, HAY MUCHAS POR AHI ???

A MI NUNCA ME HAN PICADO, NO SE SI POR SUERTE O PORQUE IGUAL SOY INMUNE, JEJEJE, YO TAMPOCO NADO EN EL MAR A NO SER QUE SEA UNA TRAVESIA.

RECUPERATE PRONTO Y SOBRE TODO NO COJAS MIEDO, SI NO, BAJARAS EL RENDIMIENTO Y YA SABES QUE TE DEBO UNA BUENA ENCERADA...

SALUDOS.

DR.TATOO ha dit...

si tio fue en Benidorm, eran enormes la que me pico la vi cuando ya me habia pegado la muuy puta el latigazo.
pero otra cosa te digo se pasa mal pero son entre 4 o 5 horas y despues como si nada.
y lo de coger miedo, no es miedo lo que ocurre que ahora me corta un poco ya veremos el domingo.
si puedo te pego un toque. y te lo cuento

DR.TATOO ha dit...

TRIM haber si te pones en el blog el espacio de comentarios para que estemos mas en contacto...
VETE QUITANDOME LAS MEDUSAS,,,, QUE NO VOY EHHHHHHHH