dijous, 11 de març del 2010

GRÀCIES OLYMPIQUE ¡¡¡


Una vegada a l'any i com va sent normal els últims sis anys, jejejejeje, algún equip europeu ens fa el favor d'eliminar al Real Madrizzzzzzz en octaus de final de la Champions League.
Aquest any ha segut el tot poderos equip francés del Olympique de Lyó el que ens ha fet feliços a tots els culés (polacos para algunos), jajajajaja...

EOEOEOEO, ESTO ES UN CHORREOOOOOOOOOO...



Tot començà amb la prepotencia del jugador Sergio Ramos com bé podeu vore a la foto de dalt... El partit és presentava fàcil per als madrilenys (segons ells) ja que l'equip venia amb un estat de forma fabulós...El Madrid marca primer al minut 5 de la mà de CR9 (Cristiano Ronaldo), altre baló al travesser de Higuain...pareixia que el partit seria cosir i cantar per als merengues.

Alguna cosa passa als vestidors de l'equip francés que a la segona part canviaren per complet el ritme del partit i dominaren fins el punt de marcar l'empat i deixar el Madrid, K.O ¡¡¡


Ací baix, la foto del jugador bosni Miralem Pjanic que marca el gol que deixà al presi Florentino amb cara de Joker, jajajajaja:


Ja se que aquets post pot violentar a més d'ún conegut però per favor deixeu-me que disfrute uns dies, almenys fins que l'Stugart elimine al meu Barça...




Tatoo ¡¡¡ espero que me perdones algún dia por esto, jajajajaja...mientras:






3 comentaris:

dr.tatoo ha dit...

ahora SI QUE SI...Esto no tiene perdon de dios y menos del dr. tatoo. LO HAS HECHO Y HECHO ESTA..PREPARATE QUE LA VENGANZA SERA TERRIBLE..vaya dos dias que llevo con el madrid de los cojo...

Trim ha dit...

Hay que asumirlo con paciencia...hay que estar a las duras y a las maduras, jejejeje...

VAMOS ¡¡¡ defiende tu Madrid a muerte, no le falles ahora en los momentos difíciles, jajajajaja.

Rafa Muñoz ha dit...

Pau, no hi ha que passar-se, mira que el madrid megagalagtic este pot encara comprar els arbrits i posarse a la copa del rei i a la de europa i mes entrant a la Final segur segur,, perque sino es aixi, no se jo com van a arribar, jaja, ja van triar el Bernabeu per fer alli la Final, no creus??

Bo, jo només tinc tres paraules, bo son lletres per al Madrid,,, R.I.P. i aixo si, A LA PUTA CALLE, JAJAJAJAJAJAJA. QUE ARA LI TOCA AL BARÇA. JA VORAS COM ANEM A LA FINAL.

vinga Tatoo deixa de plorar que la mar puja el nivell. Tio colló. jeje. T'acompanye amb el sentiment Tatoo, i a tu Pau, enhorabona per el escrit, bonissim.