dijous, 18 de març del 2010

L'ESTIU VA PRENENT FORMA...

Tots els anys per estes dates tots els nadadors anem mirant i mirant les proves o travessies que volem fer o tenim intenció de fer, almenys...


El calendari va agafant forma i ja són moltes les travessies confirmades, arrancant el 5 de juny amb la travessia de Pinedo, serà un no parar ¡¡¡ totes les setmanes hi ha alguna prova.


L'estrena de l'estiu serà prou forta per a mi...tres proves llargues en menys d'un mes, Cullera 10km el 27 de juny, Tabarca 6 km el 4 de juliol i la Baixà de l'Ebre 15km el 25 o 26 de Juliol...pa cagarse, jajajajaja. O siga que ja puc anar fent metres si no vullc ofegarme.


De moment, un de les cites més importants del pre-estiu ja la superada, L'INSCRIPCIÓ ON-LINE de la Travessia Tabarca-Santa Pola, prop de 1000 nadadors intentaren el passat 13 de Març inscriures a la prova però només foren 600 els afortunats.





Jo no estava ni en casa, però una gran amiga (Elena Borja) s'encarrega de fer-ho per mi, i puc confirmar que estic inscrit per a la Tabarca - Santa Pola 2010. GRÀCIES ¡¡¡.



Elena ¡¡¡ et dec més que una convidà, et dec 30 euros, jejejejeje...



Tatoo ¡¡¡ si te gano este año parte de culpa se la deberás a Elenita, jajajaja.



Al pròxim post parlaré de les proves d'enguany, intentaré fer-ho prou detallat, ara a disfrutar del que queda de Falles, aquesta nit pense nadar però dins d'un GINTONIC ¡¡¡





2 comentaris:

cris ha dit...

Hola Pau! Jo també tinc moltes ganes de qvingues les travesses, de nadar a la mar i sentir-la, espere poder disfrutar-les tant o més que l'any passat!

Això si, estigues prop qsino no será possible.


Un bes.

dr.tatoo ha dit...

anda que yo te hubiera inscrito..mamon la pobre elenita frente al ordentata y tu viendo COM PERDIA EL VALENCIA CONTRA EL MADRID VAYA REPASITO LE DIMOS..bueno esto no importa ara.
NO PASA NADA AMIC ARA TOCA ENTRENAR Y VERLAS VENIR.
PASATELO BE EN LAS FALLAS CAMPEON.