dijous, 5 d’agost del 2010

LA MÀQUINA HA TORNAT ¡¡¡


I no ho dic per mi, jejejejejeje...després d'un llarg descans acuàtic degut a feina i examens oficials que l'han tingut fora de combat torna un dels millors masters de la Comunitat Valenciana i com no membre del CN Sueca, sabeu de qui parle ???


Més pistes...l'any passat guanyà en quasi totes les proves que participà a la seua categoría i feia que la resta de competidors ho deixaren per impossible el guanyar-li, nadador amb un estil molt tranquil però amb un ritme brutal. Aquest home va tornar a competir a Cullera el diumenge passat després de quasi un any K.O...com no puja al podi a la seua categoria en aquest cas 3er però deixant clar que pròximament serà més amunt la seua possició.
Nadador que ha guanyat a Tabarca, a Benidorm, a Sueca, a Cullera (10km), a Gandia, i més i més i guanyà el Circuit de Travessies del 2009, en fi que amb poc més 4 anys al món de la natació, aquest nadador ja és un dels grans de les travessies i de les piscines, ja que també te molt bones marques als màsters.
Si no ho teniu clar vos heu diré ja, FRANS NEBOT ¡¡¡ . El proper cap de setmana el podreu vore en l'Albir i de segur que qui el conega s'alegrarà igual o més que jo quan el vaig vore el passat diumenge a Cullera.
GRÀCIES PER TORNAR FRANS ¡¡¡



2 comentaris:

kris CN Sueca ha dit...

La veritat és qjo també em vaig alegrar molt de tornar-lo a vore.

Te trobavem a faltar!

en fi no ens deixes més temps sense tu i ixa simpatia, màkina!!

un besset. ;)

DRT50 ha dit...

Si que es buen nadador, me parece todavia mejor persona, ya que cuando lo conoci era fuera del agua y me parecio un buen tipo.
ANIMO FRAN QUE EL ALBIR TE ESPERA.