dilluns, 1 de setembre del 2008

Benidorm Experience 08

Punxeu la foto, val la pena....
Jo sabia que l'entorn de l'Illa de Benidorm era bonic, pero tant ¡¡¡¡¡, eixa és la impressió que em vaig endur quan em vaig tirar a l'aigua, de repent es veien els peixets i el fons marí, ja feia temps que no veia cosa pareguda....

El matí començà prompte, a les 06'30h ja estava jo al club nàutic de Benidorm després de fer nit a un hotel de la ciutat de Terra Mistica, quasi res, cares conegudes pero amb una somnolència de campionat, de repent, ta-chan ¡¡¡¡ Frans Nebot, quina alegria......no sabia que venia, xarrem un poquet , recollim el gorro i ens marquen el dorsal al braç i a la cama dreta, jo, el 119....jejeje.
Al cap d'una estona arriba l'expedició de Sueca (Susi, Jesus, Irene, Arturo, Carlos) , quines cares de dormir poquet portaven ¡¡¡¡.....ens canviem i ens possem les cremes per al sol, per a les meduses i per al nerviós (aquesta és nova, jajaja).

La cosa es possa interesant quan pujem als barquets que ens tenen que dur a l'illa, ahí és quan penses ("no hay marcha atras" ahora si que si.....), entre les cares de la gent, pues de tot, nervis, rises, ganes de començar, en fí..... jo, amb Fran comentant lo bonic que era tot allò i intentant agafar les primeres referències per a la tornada.

Despres d'uns minuts d'espera a l'aigua, MEC ¡¡¡¡¡¡ eixida de la prova, primeres braçades i primeres impressions negatives, no vaig cara l'aire ¡¡¡¡ em pasaven per tots els costats, veig a Susi i a Jesus, intente seguir-los pero aquest ritme no és el meu, adéu.....veig a Irene i el mateix, no puc seguirla, aleshores pense, anem a nadar tranquilets o si no açò es fara massa llarg....

Vaig disfrutar molt de l'entorn, molta profunditat, aigues cristalines i ausència de meduses, perfecte per a nadar...
A la fí arribe a la platja del Mal Pas amb un temps de 1 hora 5 minuts, més o menys de la mitad dels participans.

Els de Sueca feia pocs minuts que havien arribat a meta, alegria al vore que tampoc estic tan malament físicament, clar, jajaja.
La prova la guanya Diego Noguera, nadador de la selecció espanyola amb uns 36 minuts ¡¡¡¡¡¡ mare meua....... com ho fan per a nadar tant depressa ?????

Després, pues les rises amb els de Benidorm, Dr.Tatoo, Moskys, Willy...... els dos primers habien tingut un duel antològic al Club de los peces vivos per a vore qui dels dos li donava "cerita" a l'altre, a la fi guanyà el Moskys per uns pocs metres...... quina colla aquesta de Benidorm o de Nucieros(Club Natación La Nucia), tenia ganes de xarrar amb aquestos "locos" de la natació i l'esport en general..
El de l'esquerra es al Dr.Tatoo(Richard), l'altre Willy(Sergio) i l'altre jo.

Canviant de tema, suecans al podi¡¡¡¡¡¡, Susi Tamarit queda segona a la seua categoria (cat.A Femenina), el mateix que Fran Nebot, també segon a la seua (cat.D Masculina) , enhorabona als dos.
I res més, bé sí, un record per a Juanjo de Carcaixent, estava apuntat també per a nadar, però un proces gripal (per culpa de l'aigua freda d'Antella) ha fet que no vinguera , l'any passat l'oratge i enguany la grip...... amb les ganes que tenia de vindre.....tranquil Juanjo, esta setmana a Cullera i tot oblidat.

4 comentaris:

will ha dit...

Trim me algro que disfrutaras de la travesia, la verdad que estar a los en el agua bajo la isla ,con la bahia de Benidorm al fondo a las 8 de la mañana es expectacular.
Fue agradable charlar contigo y hacer amigos gracias a unir deporte e internet...GOOGLE ES DIOS. jejejeje...
SALUDA A TODOS TUS COMPIS EN ESPECIAL A FRANS "PHELS" NEBOTS...MENUDO FIGURA!!!....

Trim ha dit...

Esa travesia es de las que crean afición, lo malo es que si lo pintamos tan bien veremos si tenemos plaza para el año proximo....jejeje.

Pues lo dicho que una travesia muy mala, pesima organización, el mar muy sucio con muchas medusas y poca participación.....

"Frans Nebot" ya sabemos todos lo crak que es....dentro y fuera del agua.
Cual es vuestra proxima cita acuatica ???, os recomiendo la nocturna del dia 13, con las chatis y todo, esta muy bien para terminar el verano, cena muy bien...

Anònim ha dit...

Con esta de l´illa de Beniorm pongo fin a mi tempradada de travesias.
Han sido: Pinedo,El Pinet-La Marina,Pilar de Horadada,Benidorm.
La verdad que no me han cuadrado muy bien las fechas,el año que viene sera un poco mas exigente.

Quizas si se organiza alguna con neopreno....nunca digas nunca jamas

Anònim ha dit...

Trim ahora cuando se acabe la temporada estival, nos colocamos los neoprenos y hacer larguitos, si te animas un sabado te mandamos un correo y quedaremos.
De todas formas animate hacer una mediamarathon creo que peor que yo no lo haras.
AKI TE MANDO MI DIRECCION PARA LO K KIERAS.
richardcorteslopez@hotmail.com