diumenge, 14 de setembre del 2008

Final de temporada a Cullera (travessia nocturna)

Mare meua que por nadar de nit, eixe va ser un dels comentaris de la gent que hi havia mirant al passeig marítim.
Aquesta vegada tocava nadar de nit, una cossa pareguda a los "Jackass" pero de la natació, jajaja.
Al voltant de 60 nadadors i altres tants acompanyants ens reunirem a l'edifici Florazar 2 de la platja del Racó de Cullera per a nadar aquesta "peculiar" travessia organitzada pels clubs de Sueca i Cullera.


La distancia eren uns 700 metres, el recorregut era, entrar en diagonal cap a una boia i d'ahí cap a la dreta a buscar un altra boia per a ja eixir cap a la platja, o siga, un triangle, al cap davant de la prova anava un kayac obrint pas als nadadors, molt ambient de festa per a ser una travessia de nit, es notava que la gent tenia ganes de passar-ho bé.

Del club de natació Sueca també prenguerem part uns quants, Irene Granell, Pere Comes, Jesus Ruiz, Juanjo Jerez, Manolo Olivert, Javi Selfa, Carlos Fuertes i jo(Pau Tomas), algú més em deixe segur, sorry....

Membres del CN Sueca
Després de vore que ningù s'havia despistat dins l'aigua, anàrem als vestidors del edifici amfitrió per a canviar-nos i posar-nos "guapos" per a sopar i passar una estona entre amics i coneguts de les travessies.


Del menu del sopar, pues que estigué prou bé per a valdre "nomes 13 eurets", picaeta de sepia, calamars, amanida(ensalada) i després un plat combinat d'embotit i llom amb "pisto", bufff...


En acavar el sopar arribà l'hora de donar diplomes i gràcies a la gent per haver vingut, entre la gent, cares conegudes de bons nadadors com Aida Ponce, Luis Mata Montesinos, Sergio Bermejo(guanyador de la Badia de Cullera 08), Jesus Blanco, Selina Moreno, Raul Antich, Miguel Domingo, Eduardo Sanjuan(los traveseños) i demés nadadors vinguts de molts diferents llocs de la nostra comunitat....en fi, de lo més granaet del terreny.

Es repartiren regalets per a tots els nadadors de la prova, diplomes amb el nom del nadador, detallets promocionals de la regidoria de turisme, samarretes de la Badia, jejeje en fí, que la crisi

també es nota a l'organització i havia que estalviar un poquet.

Bona part de la gent baixà després al xiringuito de la platja per a gaudir d'una vetllada al costat de la mar i prendre unes copes a la salut de Neptú en agraïment per l'excelent campanya d'estiu que hem tingut, jejeje.

Aquesta prova va camí de ser la "travessa final" de temporada i on está pensat en anys veniders fer entrega de premis i trofeus de la temporada estiuenca.

Vull donar des d'ací l'enhorabona als organitzadors de la próva, en especial a Jesus Ruiz i a Javi Selfa de Cullera per volcarse tant en la prova, sense ells de segur que haguera costat una miqueta més de fer, gracies....

5 comentaris:

Anònim ha dit...

hola trim,
me encantan tus artículos, muy bien escritos, a pesar de ser en valenciano.
Las fotos también están genial ¿quién las hace?.
Espero que sigas escribiendo, aunque se acabe la temporada de travesías, snif...

Trim ha dit...

Pues muchas gracias por el comentario, desde tu anonimato....lo de las fotos quien las hace ??? pues mis asesores de imagen, jajaja, es broma, las fotos las hace mi mujer, mi Santa esposa, es un lujo para mi que pueda venir a casi todas las travesias a darme animos y hacer fotos.

Anònim ha dit...

Trim a mi casi siempre tambien me acompaña mi sra. Deberia hacer el "dia de la esposa del traveseño"....madrugones, esperas, aguantar nuestras batallitas....lo dicho....un trofeo para ellas.

saludos

Anònim ha dit...

TRIM HE VISTO A UN VECINO TUYO NADANDO POR LAS CALLES DE SUECA, AL PRINCIPIO PENSE QUE PODIRAS SER TU..EJEJEJ... QUE GRANDE EL "PHELS DE SUECA"

Trim ha dit...

Hola Willy, la verdad que en todos los lados hay colgados, y aqui en Sueca no ibamos a ser menos, este chaval si piensa bien lo que estaba haciendo que no lo creo....en fin, creo que en ningun momento pensaria que las trapas grandes del alcanterillado que hay en el centro de la calle estaban abiertas...