dimecres, 10 de setembre del 2008

Travessia nocturna de Cullera 08

Foto des d'una terrassa al costat de l'edifici Florazar 2

Fins ací les travessies d'estiu, aquesta és l'última de la temporada, podriem anar a Tarragona o a Barcelona, pero alguna cosa dins de mi em diu que no, que ja esta bé de matinar i fer kilòmetres de carretera.

La nocturna de Cullera mai l'he feta, he vist fotos i articles pero mai no he participat, m'han dit que és una pasada quan anem tots els nadadors junts amb les llums químiques i la platja de Cullera de fons.

La festeta de després també és important, es donen detallets a tots els participants....i una copeta després de sopar amb "la colla" tampoc em farà fastic.

De la travessa vos puc dir que no és competitiva, que són 650 metres aprox. però que s'ho passareu de luxe els que vingau, garantit....
Pense que és la millor manera de finiquitar la temporada estival.

Qui vullga apuntar-se encara pot, més informació:

Data, dissabte 13 Setembre 2008
Lloc, Edifici Florazar 2 (platja del racó) Cullera
Marcatge i llums químiques de 20:30 a 21:15
Eixida 21:30
Preu amb sopar nadador 16 € Acompanyant 13 €
Ingrés en el mateix compte que la Travessia Llarga de Cullera

Bancaixa "2077 0133 76 6600006879, posseu nom i cognom del participant i acompanyant.
Més informació TElf. 657541041 Jesus

FOTOS EDICIÓ 2006

Web Club Macho Men

1 comentari:

Trim ha dit...

Noticia del Diario Levante:

La ciudad alberga una travesía a nado nocturna
El recorrido de la prueba será de 850 metros



La ciudad de Cullera acogerá mañana sábado, por tercer año consecutivo, una travesía a nado nocturna.

Una iniciativa pionera, no sólo en Cullera, sino también en la península, ya que, según los organizadores, tan solo se han celebrado algunas de estas características tan peculiares en las Islas Canarias.

La carrera está organizada por algunos nadadores, del Club Natación Cullera, del Club Natación Sueca y del Club Triatló Sueca y están a la espera de que vuelva a ser un éxito y poder contar con la presencia de un elevado numero de nadadores, procedentes de poblaciones bien diversas de la provincia de Valencia.

El recorrido es muy asequible para los nadadores, y consistirá en unos 850 metros aproximadamente que irán desde la playa del Sicania para salir en dirección a una boya ubicada delante del Edificio El Prado hasta el edificio Florazar II aproximadamente.

En definitiva, se trata de una travesía atractiva, con un espíritu aventurero, una experiencia diferente y en la que todo el mundo tiene cabida.


Éxitos anteriores
Una experiencia que después del éxito de las dos ediciones anteriores, la organización no descarta ampliar, incrementarla e incluso hacerla puntuable en próximas ediciones.

De este modo, desde la organización se mostraron convencidos de que este tipo de prueba puede servir para vivir la natación de una manera diferente, con el atractivo de nadar por la noche.

Quienes deseen probar esta nueva experiencia sólo se han de acercar hasta la ciudad de Cullera y participar en esta peculiar prueba.