dilluns, 8 de setembre del 2008

Els penultims metres de la temporada......Travessia Badia de Cullera 08

Ja ha passat quasi tot, la temporada aquàtica a falta de la nocturna de Cullera està arribant a la fi, avui ha segut la travessia a la Badia de Cullera, tenia molta por a l'hora de fer aquesta prova ja que la distància era més que respectable(6500m), l'experiència em deia que nadar a Cullera és sinònim de meduses, i així ha segut, primers metres i primeres meduses, la veritat és que a mi em relaxa vore meduses, les veig tan quetes i tan boniques que pareix mentira la fòbia que hi ha dintre del món de la natació popular.


Eixida de la prova a la platja del Dossel...

Bé, el que deia, primers metres de travessia i sensacions bones, la gent no te massa pressa en nadar fort, direcció al far de Cullera amb la corrent a favor, una mica risada i amb prou de puja i baixa en les onades, la zona de far plena de pescadors mirant incrèduls el pas dels nadadors, molts pensarien, "cuanto colgado hay por ahi", jajaja.

Tota la zona del far és molt espectacular, amb unes vistes molt xules, tant del Golf de València com de la Badia de Cullera, tambe es poden vore coves inaccesibles i com no la zona de "l'illa dels pensaments", un lloc on crec que tots de menuts, hem vingut a vore trencar les ones en dies de temporal.

La nota negativa del dia ha segut l'abundància de meduses, cosa que ha fet que la gent, o al menys jo, anara més pendent del fons marí que de les vistes exteriors.

Anàvem en tot moment Irene Granell(2ª master) i jo, arribem a l'escollera de l'Hotel Sicània (mitat de recorregut, 3300m aprox.) i portem 1h 05m, el ritme era tranquil, encara ens quedava la mitad de la prova i jo al menys, ja estaba un poquet fart de tan de "bicho" submarí....

Enfilem la recta direcció a la "peñeta del moro", ara ja toca nadar, anem cap a la fi de la prova, aquesta recta de més 2'5km es fa llarguíssima, arribem a la penyeta i ja cap a la platja, ens queden uns 1200 metres, ara som 4 els nadadors que anem junts, les cares son de satisfacció només començar a vore el fons de nou i xafar l'arena, a la fí 2h 16m.... 8 minutets menys que l'any passat i sense apretar molt, jejeje.

Entre els nadadors moltes cares conegudes, sobretot en els primers classificats, Jose Luis Larrosa(Elx), Samuel Vidal(Alcoi), Sergio Bermejo, com a puntals; després els depredadors de trofeus esporàdics i despres els incondicionals de la natació com jo.

Per últim entrega de trofeus i menjar a la gana per a tots, ací va ser on l'organització es "deixà la pell", també es feien massatges, un grup de quiromassatgistes ajudaren a recuperar a més d'un i una.

Ara nocturna i tancament de la "paraeta" aquàtica......